Onze peren

Wat maakt onze peren zo bijzonder?

De smaak! (We gaan niet voor de hoogste maar wel voor de lekkerste opbrengst)

De smaak van de peren wordt gevormd door een complex aan factoren. Allereerst is dit de unieke Hoeksche Waardse kleigrond waarop de bomen groeien, maar ook de hoeveelheid zonneschijn tijdens het groeiseizoen vormen een belangrijke basis. Doordat de zon niet ieder jaar evenveel schijnt, is de smaak niet gelijk. Maar we kunnen in de teelt hier wel rekening mee houden. Dit doen we door ervoor te zorgen dat er niet te veel peren aan een boom hangen. De peren die te veel zijn, halen we in juni al van de boom. Ten slotte wachten we met oogsten tot de smaak en hardheid in de goede verhouding zijn.

De Verpakking! ( Ervaar het eten van een peer zo van de boom)

Onze unieke verpakking zorgt ervoor dat u de peer makkelijk onbeschadigd mee kunt nemen onderweg of tussendoor kunt eten. Zo kunt u het beste ervaren hoe het is om direct na het plukken een peer te eten. Dit kan vanzelfsprekend met schil en al!

Daarnaast valt de peer in z’n verpakking goed op!  Dit bleek al snel bij de introductie in de Markthal. De verpakking heeft een aantrekkingskracht op zowel groot en klein. En na kennismaking met de smaak en hardheid wordt er graag gekozen voor een Toppear.

De peer kan bij het eten even tussendoor in de cup worden gelegd, of als je klaar ben, kan het klokhuis erin worden gelegd voordat deze bij het afval gaat. Geen vies bureau/tafel meer, maar ook makkelijk onderweg. De cup past in de bekerhouder in de auto. Liever eerst stukje snijden?  De stukjes in de cup en leuk om te delen of lekker zelf gezond snoepen.

.